CIRCULAIRE ECONOMIE & STADSLANDBOUW IN DE PRAKTIJK: EEN ATELIERBEZOEK EN KOOKWORKSHOP MET KOPJE ZWAM
𝘉𝘪𝘫 𝘤𝘪𝘳𝘤𝘶𝘭𝘢𝘪𝘳𝘦 𝘦𝘤𝘰𝘯𝘰𝘮𝘪𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘮𝘦𝘦𝘳𝘸𝘢𝘢𝘳𝘥𝘦 𝘨𝘦𝘤𝘳𝘦ë𝘦𝘳𝘥 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘦𝘯 𝘻𝘰 𝘭𝘢𝘯𝘨 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘭𝘦𝘯, 𝘵𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘩𝘶𝘳𝘦𝘯, 𝘵𝘦 𝘩𝘦𝘳𝘨𝘦𝘣𝘳𝘶𝘪𝘬𝘦𝘯 𝘰𝘧 𝘵𝘦 𝘩𝘦𝘳𝘴𝘵𝘦𝘭𝘭𝘦𝘯. 𝘚𝘵𝘢𝘥𝘴𝘭𝘢𝘯𝘥𝘣𝘰𝘶𝘸 𝘪𝘴 𝘥𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘪𝘦 𝘷𝘢𝘯 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘴𝘦𝘭 𝘪𝘯 𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘥𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘥. 🌿
SCHRIJF JE HIERONDER IN VOOR DEZE INSPIRERENDE AVOND
𝗞𝗼𝗼𝗸𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽
Na het atelierbezoek gaan we zelf aan de slag met de producten van Kopje Zwam en verwerken we ze in verschillende pizzarecepten. Proef zelf de smaak van stadslandbouw! (Ottentic, Hauwerstraat 15)
𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝗯𝗲𝘇𝗼𝗲𝗸
We bezoeken het atelier van Kopje Zwam waar net buiten de Brugse stadsring microgroenten en oesterzwammen gekweekt worden. De zwammen groeien op gebruikt koffiegruis van lokale horeca. Dat is maar één voorbeeld van de circulaire werkwijze van Kopje Zwam. (Atelier Kopje Zwam, Sint-Pieterskaai 67)
Praktisch
Dinsdag 7 december
€ 20
𝘚𝘦𝘴𝘴𝘪𝘦 1 - Atelierbezoek Kopje Zwam (17u15) – Kookworkshop (18u30 – 20u00)
𝘚𝘦𝘴𝘴𝘪𝘦 2 - Atelierbezoek Kopje Zwam (18u45) – Kookworkshop (20u000 – 21u30) ⚠️ VOLZET ⚠️
⚠️ Covid-safe ticket/coronatoegangsbewijs is verplicht