H E L A A S A L O N Z E B R U N C H - B A G ’ S Z I J N D E D E U R U I T
BEDANKT, WAT EEN SUCCES !
AL DE BRUNCH-BAG’S ZIJN DE DEUR UIT
VOLGEND JAAR ZIJN WE ER TERUG TIJDENS DE WEEK VAN DE KORTE KETEN
15 – 23 mei is het de week van de korte keten en daarom zetten we lokale producten en producenten graag in de kijker. Op 16 mei voorziet het Brugs Food Lab een -Brunch Bag- vol met regionale producten. Seizoensgebonden, lokaal en superlekker! Vergeet niet op voorhand te bestellen
_________________________
Volwassen brunch = 1 croissant, 1 sapje, 1 broodje (300gr), 1 chocoladereep, 1 yoghurtje, 1/2 bakje aardbeien, 10 kerstomaatje, 1 mini komkommer, microgroente, 2 sneden kaas, 1/2 potje confituur & 1 hard gekookt eitje
Kids brunch = 2 chocoladekoeken, 1 sapje, 1/2 bakje aardbeien, 1 hard gekookte eitje
Sluit zondag 16 mei aan bij De Lange Tafel van SerVies. Je ziet er servies gekleurd met fijn stof en hoort tal van interessante sprekers!
#fijnstof #circulair #omgaanmetreststromen
Brood van de Broodsmid
Microgroente van Kopje Zwam
Ei, yoghurt, kaas van Boer Bas
.
Aardbeien van 't Ambrozijn
Tomaat van Biobedrijf Vermeulen
Sapje & chocolade van Oxfam
.